Funktionel træning

Vores styrketræningscenter tager udgangspunkt i de elementære styrkeøvelser. Alt andet er skåret fra. Funktionel træning er al træning, som har en bestemt funktion eller formål. Funktionel styrketræning er yderst effektivt til at træne alle kroppens muskler uanset niveau. Coremuskulaturen er i centrum i mange øvelser, hvilket giver en stabil og stærk krop med god balance og koordination. Mens styrketræning i maskiner nede i fitnesscentret oftest er målrettet en bestemt isoleret muskelgruppe, er de funktionelle øvelser mere komplekse og kombinerer bl.a. styrke og hastighed med f.eks. balance og smidighed i samme øvelse. 

Kontakt os for at få lagt dit eget personlige træningsprogram. Hos os får du mulighed for at træne under gode rammer og under et kyndigt opsyn af en personlig træner.

Træningsforløb

Hos Performance Institute tilbyder vi et fire-ugers træningsforløb for alle, der gerne vil blive stærkere og komme i bedre form. Der vil være fokus styrketræning, motion og kostvaner.

Du vil få en bedre kondition, tabe fedt og opbygge muskler. Vi kan ikke garantere mirakuløse resultater på fire uger, men vi kan derimod garantere, at du med dette forløb vil blive klogere omkring sunde kostvaner og effektiv træning. Da det er hårdt at bryde ens mønstre, bliver det ikke et let forløb. Du skal bevæge dig ud af din komfortzone og prøve noget nyt og anderledes. Men du kommer ikke til at træne alene. Du bliver rystet godt sammen med andre på et lukket hold, så i kan hjælpe og motivere hinanden igennem hele forløbet.