Ledelses- og idrætspsykologi

Har du lyst til at blive udfordret og udvikle dig, er du endt det rigtige sted. Jeg tilbyder personlig coaching, foredrag og teamudvikling til erhvervsliv og sportsudøvere på alle niveauer. 

Mit speciale er at stå bag mennesker og teams på højeste niveau. Vil du være den næste atlet, der tager skridtet ind i verdenseliten, eller virksomheden der tager skridtet mod bedre resultater, mere arbejdsglæde og mindre stress. Så lad os sammen lave en plan og få den til at leve.

 

Udviklingsforløb

Udvikling er noget af det der fylder mest i min dagligdag. Jeg plejer at sige at jeg arbejder med mennesker der insisterer på at blive bedre. Hvad er det jeg kan, tænker du så? Jeg kan inspirere, motivere og give redskaberne til at få det til at ske.

Jeg arbejder med en bred vifte af mennesker og teams fx:

 • Atleter der vil vinde OL-medaljer.
 • Ledere der vil udvikle deres lederegenskaber og talentudviklings-evner.
 • Private der har en drøm de vil kæmpe for eller nogen der gerne vil have en.
 • Talenter der skal være på forkant med deres mentale udfordringer
 • Unge der har det svært
 • Erhvervs folk der skal træffe svære beslutninger
 • Teams der vil være mere effektive og meget mere

Kort sagt arbejder jeg med mennesker der vil ha strukket deres tanker og have værktøjer til at gøre det for andre.

Jeg tilbyder bl.a.:

 • Lederudviklingsforløb, Karrierecoaching, Sportscoaching, Executive coaching, mentale træningsforløb og meget mere der handler om udvikling
 • Foredrag der underholder og gør en forskel 
 • Konkrete øvelser og redskaber til at opnå alt fra livskvalitet til mål
 • Konsultering og coaching med relevant universitets baggrund.

Metoder

Jeg tilpasser og skruer altid forløb og tilbud sammen til den enkelte kunde. Med de metoder og redskaber jeg tror vil bringe dem frem til målet.

Det er vigtigt at stole på de metoder jeg bruger og ikke mindst have klare aftaler om samarbejdet. Her er de primære overordnede metoder:

 • Udgangspunkt i videnskabeligt dokumenterede redskaber
 • Anerkendende/positiv psykologi
 • Systemisk ledelse og team udvikling
 • Narrativ psykologi
 • Coaching
 • Aktiv læring

Jeg afdækker dine behov inden vi starter

Det er vigtigt, at du gør dig klart, hvad det er jeg skal bidrage med, og hvad målet er med samarbejdet? Kort sagt skal vi inden vi starter være enige om hvad det er jeg skal gøre dig i stand til.

Der skal laves en samarbejdsaftale.

Det er vigtigt for mig at specificere hvordan samarbejdet skal forløbe. Hvilke kompetencer har jeg, og hvad skal vi holde os fra? Hvem skal vi arbejde med? Hvordan skal relationen til en omgivelserne håndteres? Det er oplagt at der er tavshedspligt omkring indholdet, men er der nogen, der skal have en rapport? Hvordan skal der evalueres og hvornår?

Eksternt tilknyttede konsulenter

Sportsmind har en lang række samarbejdsaftaler med konsulenter vi kan trække på når der er behov. Det er vigtigt at de mennesker vi trækker på er dygtige til det de laver og nogle personligheder der gør en forskel. 

Det står jeg for

Jeg tror at vi sammen kan udleve vores potentiale men uden hjælp til at finde vej er det svært.

Jeg tror på at alle mennesker stærkeste våben, er deres tanker, værdier og deres følelser.

Jeg tror på, at vi alle er unikke med unikke ressourcer

Åben - ærlig - direkte - konfronterende - provokerende – udfordrende- positiv er et must i livet som coach og sådan er jeg også kendt, Jeg skiller mig ud ved min evne til at læse og forstå mennesker, turde se mere og udfordrer det jeg ser og hører. Og jeg sætte min finger lige der hvor det gør en forskel.

Tør du se ind i dig selv og springe ud som en ny og stærkere udgave af dig? Vil du lære at forfølge dine drømme, håndtere dine følelse og få dine tanker til at arbejde med dig?

Ring til mig… hvis du tør!!!

Referencer

Mental træning
"Kim var med til at tage en af de sværeste og på det tidspunkt upopulære beslutninger i min karriere og nu er jeg verdensmester, så jeg tror vi traf det rigtige valg. Vores samarbejde har været unikt og han har hjulpet mig med medier, sponsorer og alt mulig andet."

Jeanette Ottesen, verdensmester i svømning

Foredrag
"Kim holdt foredrag om mentaltræning i vores klub KVIK TRI TEAM og med en masse ”gamle rotter” var jeg lidt nervøs for om Kim kunne give dem noget nyt med i bagagen. Kim er ikke den typiske foredragsholder men langt bedre og det gav pote hos både gamle og nye triatleter, mange blev bekræftet i deres tilgang til emnet og endnu flere blev klogere. Kim kommer med en stor portion erfaring som han hellere end gerne deler ud af og vi i KVIK TRI TEAM vil helt sikkert bruge Kim igen. 5 ud af 5 stjerner herfra."

Brian Sigsgaard, formand KVIK TRI

Kurser
"Talentudvikling og vinderteams: Godt, fleksibelt kursus. Det var dejligt med få deltagere, så underviseren kunne gå i dybden med den enkelte deltager. Jeg har fået konkrete værktøjer til både talentet og teamet."

Ungaaq Abelsen, talentansvarlig Kalaallit Nunaanni Brugseni

Ledelse
”Kim er meget dygtig til at gennemskue, hvor han skal sætte ind for at udnytte ens kompetencer som leder mest optimalt i talentudviklingen – hans menneskekundskaber og interesse for personligheder er uforlignelig, og det gør ham knivskarp til at spotte de skjulte potentialer. Han er god til at formidle et klart budskab om, at hvis man gør det godt, kan man talentudvikle folk langt ud over det umiddelbart mulige.”

Mette Leiholt, Chief Consultant Natur & Erhvervsstyrelsen