Linda Thorborg

Linda Thorborg er uddannet fysioterapeut i 1995 fra Københavnerskolen. Siden 2000 har Linda beskæftiget sig med bindevæv og de muligheder, det giver at arbejde med bindevævet som udgangspunkt for behandling.

Linda har udvidet sin viden om kroppen, bindevævet og kropsbehandling, gennem uddannelser i Ida Rolf Metode, Kinesis Myofascial Integration ( KMI ) og øvrige kurser hos bl.a. Jeanne Jensen ( Certified Rolfer og Movement/Continuum lærer ). Linda er den første fysioterapeut i Danmark, der har taget hele KMI uddannelsen ( Kinesis Myofacsiel Integration ) hos Thomas Myers i 2010.

Til dagligt arbejder Linda i sin klinik og bruger udelukkende teknikker med udgangspunkt i disse metoder. Målgruppen af klienter er varieret: Lige fra kroniske smerte patienter til toptrænede sportsfolk som danske triatleter: Rasmus Henning, Kim Greisen og det svenske skilandshold.

Kinesis Myofasciel Integration

KMI tager udgangspunkt i Strukturel Integration, som er behandlingsform der primært arbejder med bindevævet. Bindevæv er over halvdelen af vores krop - mere end muskler og knogler. I dette henseende behandler jeg på bindevævet som omslutter vores muskelvæv, myofascie. Ledbånd, sener, ledkapsler og  knoglehinde er også en del af bindevævssystemet. Bindevæv er vores vægtbærende struktur, der binder vores skeletsystem sammen og giver os vores kropsholdning.

I behandlingsforløbet kigger jeg på hele kroppen – dens holdning og funktion. Vi har tre muskellag:

(ydre – mellemste – indre), som skal fungere sammen i forhold til tyngdekraft. Ved uheld /traume/ensformig træning eller smerteforløb ændres  holdning og eller funktion f.eks ved gang og vi kompenserer for dette via vores bindevævssytem.

Hvis man har været stresset i en periode påvirker det den del af nervesystemet, som hedder det autonome nervesystem. Dette er vores grundfysiologi og er tæt forbundet med bindevæv og derved påvirker stress vores bevægeapparat samt andre fysiologiske og biokemiske processer i kroppen: som fordøjelse, åndedræt, søvn m.m. 

Målet ved strukturel integration er at arbejde med hele kroppen og dens kompensatoriske mønstre, symptomer og endnu vigtigere årsagen, for at skabe en længerevarende effekt. Det er en aktiv behandlingsform som skal bringe dig tilbage til den oprindelige eller til en mere optimal funktionel holdning i en afspændt krop.

Behandling

900,- /Gang

Varighed 1,5 time

Kontakt mig for at bestille tid.

3 x behandling

2500,- /

Kontakt mig for at bestille tid.

12 x behandling

10000,- /

Kontakt mig for at bestille tid

Kurser i KMI

Det er grundidéen i bodyreading og hele grundlaget for myofasciel strukturel integration. Hver krop er forskellig, og hver klient har brug for en individuelt tilpasset behandling. Med dette som udgangspunkt for din behandling, vil du kunne nå nye og holdbare resultater. Du har mulighed for at lære disse effektive teknikker, der har hjulpet såvel smertepatienter som topidrætsfolk.

Lær at identificere og behandle dysfunktioner i kroppens overfladiske og dybe bindevævslag. I kursusrækken lærer du at læse kroppens holdning ud fra Myers funktionelle anatomi og myofascielle meridianer. Med dig hjem, har du myofascielle teknikker til effektiv normalisering af tonus i bindevæv og afbalancering af holdning. Kursusdagene blander teori og praktisk træning og instruktion.

Kontakt mig for at høre nærmere om næste kursus.