Sundhedstjek

Som virksomhedsleder vil man altid gerne have engagerede og produktive medarbejdere. Disse ting hænger tit og ofte sammen med medarbejdernes sundhed. Sygefravær og sundhed hænger også sammen, så hvis man gerne vil nedbringe virksomhedens sygefravær er det en god ide, at tænke på sine medarbejderes sundhed. Udover at få lavet et sundhedscheck, kan man også få hjælp til planlægning af fællestræning for virksomheden. Dette vil medvirke til et bedre socialt miljø i virksomheden, som også vil have en positiv effekt på produktiviteten.

Det vil være muligt at modtage forskellige pakker inden for disse sundhedscheck. Forskellen i disse ligger i, hvor mange forskellige faktorer der analyseres. Ved alle pakkerne vil der medfølge et foredrag hos virksomheden eller hos os. Dette foredrag vil omhandle sundhed, kost og motion og hvordan dette påvirker kroppen og ens helbred. Derudover vil der være mulighed for forskellige opfølgningstest, samt træningsprogrammer og individuel rådgivning.

Priserne herunder er på baggrund af minimum 10 personer, og vil blive foretaget på vores adresse. Hvis man ønsker at vi kommer ud på virksomheden, vil der blive lavet et tilbud ud fra antallet af medarbejdere, samt hvor virksomheden er placeret, og hvilke test der ønskes. Når testene er afsluttet vil der blive lavet en rapport, som vil blive sendt til virksomheden. Denne rapport vil selvfølgelig være anonym.

Hvis der under nogle af disse undersøgelser findes værdier der ligger udenfor normalområdet, henvises medarbejderen til egen læge. Hvis man vælger at få udført et EKG, vil man også blive henvist til en speciallæge, hvis der findes noget unormalt.

Sundhedstjek

Udover de forskellige sundhedscheck, vil man kunne købe mere detaljerede træningsplaner, samt kostvejledning.

A. Individuel træningsvejledning: 700,- (mdr.)

Her vil det være muligt at modtage individuel træningsvejledning, tilrettelagt den enkelte medarbejders ønsker og evner. Medarbejderen vil modtage et program hver måned. Der vil være online rådgivning 1 gang om måneden (enten mail eller telefon).

B. Træningsvejledning i grupper sammensat efter niveau: 1000,- (mdr.)

Grupper på 5 personer vil modtage træningsvejledning tilrettelagt til den enkelte gruppes medarbejdere. Der vil være mulighed for online support en gang om måneden (mail eller telefon).

C. Konkurrence (i hold af 5): 1499,- (3 mdr.)

Her vil der blive lavet en konkurrence, hvor den gruppe der vinder, vil modtage en gevinst. Denne gevinst kan eksempelvis være en middag for dem og deres partner på virksomhedens regning, eller andet. Selve gevinsten er ikke så vigtig. Det vigtige er, at deltagerne ser sig selv som et hold eller en gruppe. Man vil kigge på forskellige parametre der bliver målt under sundhedstjekkene, det vil altså sige, at der skal foretages 2 tjek. Der ud over vil der løbende blive fulgt op på medarbejdernes vægt. De skal altså veje sig selv og sende deres vægt til os hver uge. Forløbet kan strækkes sig over minimum 3 mdr, men kan også løbe i 5-12 mdr. Den vigtige parameter i løbet af konkurrencen er vægten der måles, men det er også vigtigt at se på, om ens lipidprofil ved sundhedstjekkene forbedres (det metaboliske syndrom). Derudover vil gruppen have mulighed for at modtage træningsvejledning.

D. Sparring og ideudvikling til den ansvarlige medarbejder: Aftales

Eksempelvis kunne man diskutere om virksomheden ville sponsorere frugt til den enkelte medarbejder, for at hjælpe til en sundere livsstil. Man kunne også tænke over, om der skulle laves forskellige sociale arrangementer, hvor motion og sund livsstil er tænkt ind. Det kunne være noget medarbejderen kunne gøre sammen med deres familie og kollegaer.

 

Hvis du/i er interesseret i at høre mere, så kontakt mig på email eller ring til mig på telefon 52580052.