Testcenter

Jeg har min daglige gang på Biomedicinsk Institut på Københavns Universitet, hvor jeg sidste år erhvervede en Doktorgrad i humanfysiologi. De sidste 8 år har jeg forsket i hvordan motion og fysisk træning påvirker vores kardiovaskulære system og stofskifte. Jeg har i de sidste mange år forsket i mitokondriefunktion og om der er en kobling til forskellige livstilssygdomme (eksempelvis sukkersyge). I de sidste år har jeg undersøgt om kolesterolsænkende medicin har en negativ effekt på stofskiftet. Derudover er jeg i gang med at undersøge, hvad højintensitetstræning har af effekt på kroppens stofskifteprocesser. Dette betyder at jeg har stor indsigt i kroppens energiomsætning, hvilket er ganske afgørende for sportsudøverens træningsopbygning.

De fysiologiske tests er derfor et fantastisk redskab til at måle, om ens træning virker optimalt. Testene måler eksempelvis på din ind- og udåndings luft, så dit kondital kan bestemmes, pulszoner, arbejdsøkonomi og mælkesyreindholdet i dit blod. Dette gøres for at klarlægge dine optimale træningszoner, din optimale iltoptagelse og mælkesyrekoncentrationen ved forskellige belastninger, som dermed giver dig den relevante viden om din aerobe kapacitet og dit fysiske potentiale inden for din sport. Testene laves på cykel eller løbebånd. De varer ca. 1 time, hvor den fysiske test typisk tager 15-30 minutter afhængig af tempo. 

Et sundhedstjek indeholder en række fysiske målinger såsom kolesteroltal, blodtryk, fedtprocent og kondital. Med et sundhedstjek får du og dine medarbejdere et generelt indblik i jeres sundhed. 

 

Sundhedstjek

Få tjekket din generelle sundhed

Læs Mere

Fysiologiske test

Få målt din fysiske form igennem test af iltoptagelse, mælkesyretærskel, puls og watt

Læs mere